vilka ider folk har nu förtiden

http://arga-lappen.blogspot.com/

Bil

Jag är ganska trött på att det bara e jag som har bil. Då det ALLTID har varit sen jag fick mit t körkort som alla har räknat med att vi ska ta min bil över allt. Allt från tyskland till stockholm. Och folk tror bara att det är bensinen som kostar.. Och ibland så betalar inte folk någon bensin alls... För att man åker så små turer.. Men va fan bensinen kostar nästan 13 kr nu.. Det är fan inte gratis att va ute på vägarna längre.. Snart så är det körstopp på bilen.

Vart ute halva dagen och åkt inlines. Hur skönt som helst.. måste nog dock köpa ett par nya.. Mina börjar bli rätt gammla...
Å äntligen har jag städat lägenheten =) så skönt. nu får ingen komma hem till mig innan turkiet och stöka ner.. å fatta va underbart snart så går jag och njuter i solen....

See U

Bra skit


Inlines

Tror aldrig min bror vill åka med mig mer =)
I går va jag tvungen att ställa mig på bromsen i dag körde jag ut på en grus väg och över en rondell =) hahaha
Men jag är BÄST på att köra.

Ska ta fram min Inlines i morgon ska ta en tur hoppas jag.. E så underbart....

Funderar på att byta bil.. Eller börja fixa iordnng min snart.. Kan tänka mig nästan alla bilar utan SAAB. Ska börja kolla lite... Å va jag älskar att våren är på väg när alla kommer ut med sina GRYMT FINA BILAR och alla fälgar...


underbart

fy tusan vilken underbar dag det har varit =) 
Först lunch med Maria i solen och en sväng ner till vattenskidsklubben.. Vill också åka nu =) Sen va jag en sväng hos Anna. Har suttit i solen hela dagen. Sen va jag en sväng med Mea på A6. Gick in och mobbade dom på 3 lite för att vi säljer bättre än dom =) hahaha.. Sen va jag en sväng med mamma å pappa å bror på piren.. ÅLSKAR PIREN.. Hr hunnit med hur mycket som helst i dag ju... 

I går va det jobb sen en sväng hos mormor och hjälpa henne med sin nya mobilen. Efter det va det fest hos Sara alla tjejer från kontoret va där.. Mycket trevligt. Men jag får ju inte drick så va nykter... Men hur skönt som helst att va nykter.. Men inget roligt alls på krogen.. kanske bara för att det bara finns en ända i hvudet =) Skulle ju till han i dag med... men hann verkligen inte det.. har ju inga pengar heller.. Men han kanske kommer en sväng i veckan.-. annars ska jag verkligen försöka åka till han i helgen.
Jag funderar verkligen starkt på att flytta till Gbg. Inte bara för att han bor där utan för att jag ÄLSKAR verkligen denna stad. Jag blir så lycklig när jag är där älskar staden folket allt verkligen... Få se om det blir så efter sommaren. 

Dom värsta kunderna är kompisarna faktiskt... Dom tror man proppar på dom bara för att dom är vänner. Men det gör jag ju inte... Men hur bra vore det inte då om alla hade 3? Då ringer man ju gratis till alla... Eller alla kunder som säger att nä jag har hört så mycket dåligt om 3.. Ja 3 va urkassa i början men alla är nybörjare...
Annars finns det en hel del underbara kunder har ju redan en sms flört =) 

en och en halv vecka kvar tills TURKIET.. Så snart går jag på stranden med bikini hur bra som helst..
'
See U

Så jävla trött

Jag är så jävla trött på denna kille... Hur länge ska människan orka?? Har han inget eget liv??
Hålla på och prata en massa skit fortfarande... Och säga att han har ringt till mina föräldrar och säger att dom har sagt att jag är psykist störd och legat inne på psykhem. Hur lågt får man sjunka??jag bara undrar?? Jag mår/mått psykist dåligt men det är fan inte samma sak. Sen åka runt till en annan person och säga att jag säger att vi har haft ihop det.. Han vet inte vem det är jag har haft ihop det med på jobbet. Han har bara trott men har aldrig sagt till han vem det är. Och all annat skit han har sagt PATETISK!! Så LÄGG NER!!!!!!
Frågan är ju vem som är psykist störd??? Klarar han inte av att jag skiter i han eller varför håller han på?? Han gjorde mig en stor tjänst när jag fick sluta jag slipper finnas under samma tak som han. Jag slapp jobba med något jag inte tyckte om.. Åka runt på en jävla truck hur kul är det???
Har i alla fall pratat med facket och personalansvariga nu. Och facket ska verkligen hjälpa mig med allt.
Polisen kommer väl inte göra så jävla mycket men har en hel del bevis nu i alla fall så det är grymt skönt.
Så lilla killen LÅT MIG VA!!! JAG VILL INTE HA NÅGOT MED DIG ATT GÖRA... DU ÄR ETT STORT JÄVLA MISSTAG!!! DU ÄR PINSAM!!!

Snart är det äntligen helg... Så himla skönt!! Har så mycket att göra i helgen...Fa jobbigt att jobba heltid... Men det är skönt att jag har jobb i alla fall... Har lite små funderingar på att åka till Gbg å träffa Micka Men får se om jag hinner det.. Annars ska jag försöka träffa Lina som är här och hälsar på.. Min lilla skåning... Fullt upp som vanligt.

See U

vilken dag

han gör mig lycklig!!!!
men som synd va blev det inte som planerat.. men men det får bli en annan dag.
Har varit hos Karen och diskuterat av vad vi ska säga i morgon när vi träffar personalchefen på ikea... fy fan va gott det är. det kommer gå hur långt som helst det här.. jag tänker inte ge mig i denna frågan....

utbildning i dag då... väldigt bra föreläsare faktiskt... innan det va det mys med Nikki på stan å mys med syster i solen. efter det va det mys med jennie. så väldigt mycket mys va det faktiskt.

nu är jag sjukt trött.. så ska nog ta och åka hem från Jennie...

See U

Hans ögon

hem kommen från en helt underbar helg i gbg med jobbet. mycket stressigt och mycket tjat. men vilken stämning. och jag fick in hela 11 sälj det va grymt bra jobbat. det värsta av allt va att jag som följt Hv sten hårt hela säsongen och inte bara slutspels kåt fick inte va med på folk festen i fredags när dom vann... men kan säga att det släpptes så fort på lördagen då jag verkligen träffade mannen i mitt liv. ytliggare en från jobbet men nu inte på samma kontor så hur bra som helst. det va verkligen kärlek vid första ögonkastet. jag blev galen i hans bruna ögon. han e verkligen allt en man i mitt liv ska ha.. ååå jag tror jag är kär kan inte sluta att tänka på han å hans underbara kram. längtar så sjukt mycket tills han kommer ner i veckan... jag blir så lycklig när jag tänker på han. så min helg va kanon... saknade dock Jennie sjukt mycket när jag fick hennes sms i går.

men fick fira hv i dag i alla fall. helt sjukt va mycket folk det va och filken stämning det va... å nu är det VÅR också.

i morgon ska jag till ikea med usch vill inte. men ska ha möte med facket så jag måste.. åå va bra det kommer bli...

nä dags att börja drömma om min blivande man och hoppas dagarna går fort...

see u

låt mig va!!!

att hon håller på... orka gå runt och fråga saker om mig hela tiden.. va vill hon mig? låt bli och fråga alla andra.
och nu är kriget på g med det gammla jobbet.

i morgon bär det av till Gbg med 3. Stor sälja helg i Gbg med sjukt bra erbjudande som inte går att missa. Vill ni skaffa 3 eller förlänga abonomanget så ring mig i helgen så lovar jag ett sjukt bra erbjudande =)
ring min jobb mobil 0735-002960
nä bäst att packa..

så du tjejen skaffa dig ett liv i stället för att ta reda på saker om mig..


see u

Vilken Lycka

ÅÅ för varje ord jag hör om det där jobbet blir jag bara gladare å gladare att jag inte är kvar. Dom gjorde mig nästan en tjänst.
Att dom behandlar folk på det sättet är helt sjukt. Men det bästa av allt är att dom gör lagbrott.. Å det e det jag och en annan anställd har kollat upp i dag. Har varit på facket i dag. Å detta kommer bli så bra.
Det e så sjukt orättvis behandling på det företaget... 2 pers som pratade hur mycket som helst blev funktionsledare. Samt att dom pratar lika jävla mycket forfarande och gå tidigare på rast men sitter lika länge som dom andra. Alla tror att det är något mellan dom fortfarnade. HAHAHA dom passar....
Men när vi va på faket med sa dom att det har kommit in klagomål på både gruppchefer och funktionsledare. grymt skönt att höra.
Lämnade också in intyget till facket,
Ska till polisen i morgon och göra anmälan. Så skönt att få detta gjort. Även att han jag pratade med hos polisen sa att dom kanske inte gjorde så mycket men dom skulle i alla fall kolla på det..
Ska på en till jobb interjuv i morgon. EFTERTRAKTAD =) Man kan aldrig få för många jobb...
Så mycket jag måste göra innan jobbet i morgon..

Och HV är så himla bra.. Kameran hinner ju inte ens med hihi

See U

Utbildning

Första dagen på utbildningen i dag... Frågan e om detta jobb kommer att passa mig? Men det e jobb och bra betalt så.. Fick 3 svar från andra jobb i dag med POPPIS =)

HV är så jävla bra... En ganska tråkig match för det va ju ingen spänning alls. Men dom vann ju så.
Mys kväll med Nikki med. MMM MYS!!!
Intyget hade inte kommit i dag. Men då borde det komma i morgon. Ska ju till faket och visa det. Jag ska allt visa dom. HAHAHAHA!!

Nä bäst att lägga mig. ska upp tidigt och göra naglarna måste plugga lite med...


SEE U

Engla

"Måndag den 14 april kl 21.00 tänder vi ett ljus i våra fönster för Engla och hennes familj, skicka det här vidare så att många fönster får lysa för Engla".

image126

Körde hem Nikki nyss och det va faktiskt många som hade tänt ett ljus för Engla..


Nytt jobb

Japp jag fick ett nytt jobb i dag. Hur underbart är det inte då??? Ett jobb där jag kommer få använda mina egna kläder. det känns så underbart. det va det bästa som kunde hända mig just nu... Väldigt snabbt gick det.. tänker inte säga än vart..

See U

Skön söndag

Hur skön söndag som helst än så länge.
Va ute och gick en riktigt lång promenad med bambam i solen. Satt lite i solen hur skönt som helst. snart e det bara 3 veckor kvar tills vi ligger på stranden =)
Sen åkte jag och köpte min första smågodis påse för i år faktiskt. det är helt sant... 
sen har jag varit duktig och lagat kött sås och potatis till bror å jonas MUMMA va gott.
Nu ska jag slappa framför tvn hela dagen.
får nog inte se Maria den här helgen =( jaja

See U

image124

Film mys

Ja Jennie ringde sen i går.. Va och kollade på film i huskvarna mycket trevligt. även att jag inte fick se klart på filmen för skulle hämta mamma å pappa. Sen va jag ju chaffis i tenhult tjänade en lite slant det kan ju behövas =)
plus att jag fick låna pappas bil å den är ju UNDERBAR att köra... Älskar den

I dag blir det en långpromenad med bambam och sen få jag se va som hände senare under dagen...

See U

Fotboll

Funderar starkt på att börja spela fotboll igen. Jag saknar det hur mycket som helst. Ska börja kolla upp det lite tror jag.
Ska va chaffis i dag åt mamma å pappa som ska på musikal "avis" sen ska jag köra några på en 50 års fest. 
Få se va som händer i mellan.
Min mage e ju inte som den ska än så ganska lugnt blir det nog.
Jennie skulle ringa sen men har inte hört något från henne än =(

Men ett Wii borde alla ha.. Hur kul som helst älskar det. Marcus köpte ett spel så fick man en ratt med så nu sitter vi också spelar en massa bil spel. Så roligt. Ps3 är inget jämfört med detta... 

En promenad med Bambis nu...

see U

image123

Äntligen

Äntligen en vinst för Hv.. Den va längtad.. men tror ändå inte så mycket på att dom kommer vinna.
å christoffer va på matchen i går med.. vilken fuskis..

Underbar låt.



Älska denna låten... Men den är ju rätt gammal =)

populär

det e rätt roligt att min blogg har blivit så populär =)
Har ca 100 läsare varje dag.
Ska kanske se till att börja tjäna lite på den också. 

HV blå snart som gäller =) 

See U

rak

I hela denna historien så e det jag som går med huvudet högt och rak i ryggen. jag vet vad som e sant. Nu är intyget beställt får det i nästa vecka. 


Magen

Mys med vännerna hela dagen... underbara vänner.
Saknade Maria på jobbet i dag ju.
Har fått tillbaka magkatarren nu igen... när ska magen lugna ner sig??

See U


vänner

snart kommer mina underbara vänner på besök =)
ska bli så otroligt skönt att träffa Maria igen.. himla unge som inte bor hem

dags att städa lite..

See U

Skit Hv

Har haft en hur mysig kväll som helst hemma hos Maria. Körde lite guitar hero men dom andra klassade ut mig ganska bra.. måste öva mer hihihi.
men fy va glad jag e att jag inte fick biljetterna till matchen. vilken usel match. hur tråkig som helst. skönt att slippa spendera pengar på den.. kanske får biljetter tills på fredag i linköping. men e det värt att åka upp?? dom kommer ju ändå bara förlora.
Orka ändra hela sitt liv bara för att man har hittat kille/tjej. Va e man för svag männsika som inte kan va sig själv under förhållandet med??? Sådant får jag panik på... jaja....

nu ska jag äntligen sova.,

See U

Hockey

Fy va skönt det va att va tillbaka på jobbet i dag...
Va så grymt rastlös i går...
Skönt att komma tillbaka...  Å alla goa underbara tjejer där med
I dag blir det hockey kväll hos Maria bara tjejerna från jobbet och kanske hennes kille Björn.
Stackars kille hahaha

Sex e verkligen hur bra som helst när man har huvudvärk.. släpper på en gång =) ett tips bara..


Skriver mer i andra bloggen

See U

Listan

Saker jag vill göra innan jag dör:
Se min bror köra en röd 911 porsche
Skaffa familj
Ha ett stort bröllop
Åka jorden runt
Hoppa bungyjump
Hoppa fallskärm
Flyga ett eget plan
Se hur länge jag skulle klara mig på en öde ö
Köra ett rallylopp
Skriva en egen låt

ÅÅÅ en massa till


Halv vägs

Trodde jag mådde bra så gick upp satte mig i bilen och körde halvvägs till jobbet. Men hade fortfarande ont i magen och en sprängande huvudvärk. Så vände och åkte hem igen. Nu mår jag inte illa längre men huvudvärken den finns kvar.. Vet ett perfekt botmedel få se om jag kan få det botmedlets i kväll =) För i morgon måste jag  till jobbet. Får ju spader här hemma.
Men fick mig en tvätt tid så äntligen så tvättar jag lite.

Hockeyn i går va det någon som blev förvånad? Men det va ju bara första matchen. Lite slagsmål va det i alla fall =) Avundsjuk på Christoffer sm fick va på matchen.. Han va med på tv flera gånger hihi

Nä dags att gå ner till tvätten.

SEE U

Sjuk

Hatar att va hemma och va sjuk. Har jävla magkatarr. Men börjar bli bättre i dag. Så hoppas jag pallar jobbet i morgon.
Vart hos mamma hela dagen. Då blir man ju frisk. Spelat Guitar Hero hel dagen så nu e jag ett proffs =) Vågar någon ta en utmaning??? Älskar Marcus nya Macdator. Hur skön som helst ju.. I kväll blir det hockey med mammsen..

I lördags va en väldigt lyckad dag. Va och fikade med Mea sen va det kalas hos familjen då hela släkten va här plus Jennie.. Mycket trevligt. Sedan åkte jag och Jennie och träffade Martin å Anders deras kompis hade 25 års fest så där va vi och röjde.. Mycket trevligt.

I dag e det en månad kvar till Turkiet hur underbart som helst....
Kanske har fått biljetter till matchen på onsdag men inte helt säkert än. Annars ska jag å Maria ha hockey kväll få se om någon mer från jobbet ska med... Nu få dom se till att vinna...

Å nästa helg blir det nog Halmstad.. Första gången för i år. Åker efter jobbet på fredags kvällen. Underbart som man har längtat efter denna underbara stad. 

See U

Björn

Björn Gustafsson kommer till jönköping... underbart den 18 oktober kommer han jag ska boka biljetter snart jag ska ha bästa plats =)underbara Björn.

Hur mycket ska man sova??? När ska man känna sig utvilad?? Sprang runt sjön i morse hur skönt som helst..
Är hos familjen nu har jätte marcus gutiar hero. gissa om jag älskar detta spel.. sysselsättning hela dagen =)
Blir kanske lite fest sen med... sådant man märker. 
nä nu ska vi spela lite till =)

See U

Ont

så är det äntligen helg..
å i morgon e det släktkalas JIPPI =) träffa kusinerna morbror mormor och alla andra i den galna släkten.

Va en stund hos Jennie efter jobbet som e hemkommen från sthlm.. den skitunge e UNDERBAR.. saknade henne ju.. men en helt lugn och skön kväll blev det..
har verkligen hittat tre underbara tjejer på jobbet MARIA KAREN Å JENNIE.  Dom e så söta och goa... Dom ställer upp och lyssnar och de bara så underbara.. Det finns inget dom inte vet av allt som har hänt och det e så skönt...

Lite jobbigt med två bloggar just nu.. men det behövs...
men nu ska jag verkigen hoppa i sängen...

See U

Hv 71

Ja dom e ju så grymt bra.. Vann i dag... Så nu e det finalen som gäller.. hoppas verkligen vi få biljetter nu då.

dom har hittat Jennies mamma nu. fy fan... fatta va jobbigt. tycker så synd om henne... hade min mamma dött hade min värld gått under.
va hos mammsen en stund innan jobbet.. å va jag ÄLSKAR min mamma.. Tråkigt att man inte träffar henne lika mycket längre..

har gjort en ny blogg med där jag kan skriva som jag vill... men säger inte va den heter utan leta på...

Nä måste hoppa i säng nu så grymt trött...

See U

Inte hungrig

Jag vet inte va det e med mig sover hur länge som helst. och är ändå trött. Äter ingenting. Åt en halv pizza i går. Det ända jag har ätit.. jag är inte ett dugg hungrig... Jag mår bara illa när jag äter...

Jag hoppas hv förlorar i dag för då kan jag å maria kanske få bijetter till matchen när dom spelar hemma... hur bra e inte det???


see U


Marcus

om en kvart e min sketna lillebror 18 år helt sjukt.

Dom har fortfarande inte hittat Jennies mamma helt sjukt... det måste va hemskt att inte veta va sin mamma har tagit vägen.

E så sjukt trött så ska hoppa i säng på en gång..

See U

April skämt??

Jag som alltid brukar komma med bra aprilskämt kom inte med något i går... va  e det med mig då??? fick skatten i går med.. inte lika mycket som förra gången men 4000 får väl duga =)

En vän som Nikki borde verkligen alla ha.. hon kan förgylla ens dag.. Bara ett sms där det står Jag älskar dig. gjorde min dag i går... va och lunchade med henne innan jobbet så himla mysigt... hon vill fira att hon fått nytt jobb så gott för henne... så glad för hennes skull...

Ska snart i väg med syster yster till a6 och fixa lite till brors pressent. Sen blir det ytligare en dag på jobbet..


See U

Jennie

Vet inte rikigt va jag tycker om jobbet. Just nu skulle jag bara vilja åka därifrån. Tills allt e lugnt. Jag tycker det e sjukt jobbigt att va där just nu.

De e helt sjukt min systers kombo Jennie hennes mamma e försvunnen. Det e henne det står om i tidningen. Hon har varit försvunnen sen i fredags. Det e sådant som händer på film. Inte i ens närhet. Bilen å cyckeln va hemma. Alla pengar och kort och nycklar va också hemma. och ingen vet något. fatta vilken mardrömm. Tänker på dej Jennie.

Besöket hos doktorn va väl som det va i går...

Nä en sväng runt sjön nu i vårsolen..

SEE U

Perfekt dejt

Efter allt som hände i går behövde vi denna "dejten" En helt underbar dejt hade vi på en grymt bra hockey match. Älskar att gå på hockeymatcher. Sådan stämning. Jämtin å Ledin e ju stört sköna. Men ganska seg match inga riktiga slagsmål ju. Men älskar Davidssons mål dans. Hoppas det e final mellan Hv - Linköping vilka slagsmål de blir på matcherna. I dag va det LIV I BUREN RENA RAMMA MUREN

Men nu vill jag faktiskt att fotbolls Em ska börja.


Ja det blev väl inte som vi tänkte i går. Men efter mycket prat i natt har vi kommit fram till något. Få se va allt slutar.

Det finns en som kan säga så klumpiga saker. Som får en att inse va som är viktigast för den personen. Den personen kommer förlora så mycket snart. Och jag orkar inte tjata längre. Och inte bry mig heller.


Nu e det bara 37 dagar kvar till Turkiet snart bara en månad. Å vi som tyckte det va så långt kvar när vi bokade resan i Nov. Men snart så. Å jag behöver verkligen den här resan. Så skönt att komma ifrån allt. Och bara att få va inte tänka på något. Men varit grymt dålig på att spara pengar men det löser sig alltid =)


Och i morgon e det en ny arbetsvecka. 5 hela dagar. SURT. Bror fyller 18 år på torsdag.. Lilla Marcus det e helt sjukt. Guitar Hero till hans Wii hur kul som helst gissa vem som kommer spela mest på det. JAG. Sen ska han få en utekväll med mig å syster. Så kommer Emelie med lilla Lii på lördag då de e släktkalas å Tina med Lucas en massa bebisar. Kommer ju dö...

Jag är nog en av få som gillar släktkalas men våran släkt e galet roliga.


I morgon ska jag på återbesök hos doktorn. E lite nervös över det hela. Men det blir nog bra. Känns som allt har gått bra. Men visst e det jobbet att behöva gå dit igen. Men förhoppningsvis så är allt över.


RSS 2.0