Ingen

Det känns underbart att veta vad man vill göra den närmsta framtiden. Det va länge sen det va så.
Känns bara som alla är så negativa till det. Kommer du klara det? kommer du kunna va utan din mamma kan du prata engelska kan du prata i folksamling. Det vet jag inte.. Men om jag inte testar så får jag ju inte veta. Jag tror på detta.
E det jag som e så konstig som blev kär i detta land Turkiet?? Det spelar ingen roll ibland va jag säger. Dom tror ändå va dom vill. Anledningen till att jag älskar detta land är att det är så rent, gästvänligt, medelhavet, maten, och att det inte är sverige. Och inte för att jag hånglade med Mahmut. Det va en semster flört som va en upplevelse jag behövde. Låt mig få leva på den.
Jag å jennie va och bokade resa till turkiet i går. Har dock inte bestämt oss om vi ska åka. men jag hoppas verkligen det blir så. Jag vill ner dit igen. För att jag älskade LANDET!! Så snälla sluta tjata.. Visst kommer jag vilja träffa hotellpersonalen.

Va på Ikeas after work i går.. Det va jätte trevligt. Det va kul att träffa vissa faktiskt. Blev en ganska lång kväll. Men det va ju inte fel =)

E nu i halmstad med Mea, Mycket trevligt. Va vid tylösand. I morgon blir det havet igen. Å måndag blir det nog Ullared...

E det någon som vill köpa min bil eller???

SEE U

Så skönt

Nu har jag äntligen av verkat 2 möten på ams.. Så jävla surt e det.. Men ett måste om man ska ligga på lat sidan och inte skaffa ett heltidsjobb i sommar.

Om man vill ha en vän sm det händer mycket omkring ska man nog va vän med mig =)
För nu ska jag på interjuv på fritidsresor reseledarutbildning, ska på interjuv på Nikkis jobb om extra arbete jobba extra på Claras, beställa resa TILL TURKIET!! Jennie det finns inte mycket som kan säga att jag ska någon annan stans. Ska sälja min bil. Detta bara på 2 dagar... Det ni.

Sen när jag kom hem från turkiet har jag varit i halmstad Gbg ch snart Halmstad igen. sen blir det Sthlm om 2 veckor... Jag älskar detta..

Trippen till Gbg va det bästa som hänt efter Turkiet då =) Jag behövde verkligen kommer ner och träffa Maria. Vi pratade om allt och lyssnade på bådas problem eller va man ska säga =) Njöt i solen båda dagarna med massa gott. Ghadi va med en sväng i slottsskogen på onsdagen.
Å i morgon ska jag ner till Halmstad med Mea. Så skönt det ska ju bli sådant underbart väder nu ju
Senare i dag ska jag och Jennie kolla resor. Som sagt helst till Turkiet. Den 16 Juli ska vi resa hoppas vi.

Men i dag ska jag på marknaden med Tizze, Jossa å bambis..




SEE U




Längtar

åå det ska bli så skönt att åka till Gbg i morgon. Det e så himla surt att va hemma.
Vart hemma mindre än ett dygn och är redan uttråkad. 
Träffade Jennie en stund innan mys pys.. Vi pratar om att ta en sista minuten i juli JAG VILL!!!

Ut i solen å bränna sig lite...

See U

Fotbollsgolf

En ur skön dag i går med massa av sol. Vi körde fotbollsgolf i går med.. Det va väldigt roligt. Men det va fan svårt.
Sen åt vi grillat mumma säger jag bara.. Kollade på Euro med men det gick ju inte så bra för sverige. Jag hejade på Grekland men dom kom 2 i alla fall.
Sol i dag med.. Men lite mättad är man allt. Ska väl försöka dra upp alla i familjen som e grymt bakisar i dag så vi kan åka hem snart.. Vill komma hem innan jag ska till Shirin.
Ju mer jag tänker på denna utbildningen desto mer vill jag verkligen göra den. Jag hoppas jag kommer med.. Fan va jobbigt att vänta i 2 månader innan man får svar.
Fick båda lönerna nu med blev en ganska bra lön faktiskt... Ta en rest resa till Turkiet kanske =) hahah drömma kan man ju.
Ska ev ner till Halmstad nästa helg med. med mea om det ska bli så fint väder som dom säger att det ska bli.
Ska till Gbg på tisdag och hälsa på maria.. åå va mysigt det ska bli. Ska stanna där tills på onsdag. Ska träffa Mikka med på tisdagskvällen när Mia e på klassfest. Vi har en del att prata om han och jag kan man säga...
Jaja ska väl föda min familj lite. Eftersom det bara va jag som va nykter i går. Eftersom jag är numera nykterist..

See U

Sol i dag igen

Åå ut snart i solen igen och njuta.. Älskar solen..
Pratade med en från hotellet i går.. Helt själv på engelska =) så nöjd blev jag.
Han sa att alla saknade oss där nere.. ÅÅ vill ner igen....

I morgon ska vi hem till Shirin på grillfest ska bli mycket trevligt faktiskt... Snällt av henne att bjuda mig innan jag ens sa att jag vill börja jobba där..

Men nu ska jag njuta i solen med familjen..

See u

Konstig känsla

Broder har köpte en fyrhjuling. har varit ute och åkt med den.. fy tusan va kul det är... ska köra en massa nu.
spelat fia med knuff med familjen nu.. fy vilken dålig förlorare jag är men jag kom inte sist i alla fall =)

Har en konstig känsla i magen,...Vet inte va det är.. Eller jo det vet jag... HUr ska jag göra???
Behöver råd Maria...

See U

SOL

ÅÅ va jag älskar mitt halmstad... Jag bara njuter av att vara här... luggit på solsäng hela dagem.. Blundar man kan man dröma sig bort och hoppas att när man tittar upp e man i turkiet. Men tyvärr så funkade det inte så =( men bättrar på brännan funkar här hemma i alla fall.
I kväll kommer syster å Chrille med.. Ska bli grymt skoj att ha hela familjen här.

Kan förstå om mina vänner tröttna på mig när jag säger saker jag vill göra som jag typ aldrig gör.. Att jag ändrar mig hela tiden. Det e inte så lätt jag vet verkligen inte va jag ska göra med mitt liv.
Men planen just nu ser ut lite olika men mest så vill jag typ bara va urfattig i sommar och leva på akassa och extra tider på Claras och bara njuta av sommaren. Sen vill jag till hösten i September börja vingsreseguid som börjar den 7 sep. För det är något jag verkilgen skulle vilja göra... Har sökt till utbildningen med. Dom svarade att mitt cv såg väldigt bra ut och att just nu i tillfället skulle vilja erbjuda mig en interjuv. Att dom skulle höra av sig om 8 veckor. Lite jobbigt att vänta tills dess. Plus att jag vet att jag säkert kommer ändra mig tills dess.. Men det ska jag fan inte... Jag tror jag skulle behöva göra detta faktiskt. Sen ska jag faktiskt på interjuv i Gbg på 3 Action ändå. För dom ändrade det till Gbg å pappa ska betala resan dit så jag kan ju alltid se va det e för något.. Å tar jag det så kan jag ju tjäna lite pengar till utbildningen i så fall. Som faktiskt bara kostar 5000:- och då ingår allt.
Någon som vill hyra min lägenhet i andra hand sen då???

Jag vet att jag egentligen inte borde skriva att jag har något att berätta och sedan inte säga vad.. Men det är mest för att förberdda mig själv. Men det kommer när jag känner mig redo.

å på onsdag så ska jag nog träffa maria med när jag ändå e i gbg..

Du Martina som skrev. Det va samma kille. Har du någon blogg så man kan svara till dig???? Om hur allt går =)

Dags att njuta mer i solen...

SEE U

Turkiets låt nr 3


Turkiets låt nr 2


Turkiets låt nr 1


HAN

Oj va det har hänt så mycket i dag på sådan kort tid.
Har fixat allt på Arbetsförmedlingen som jag verkligen HATAR det e det värsta som finns.. Dom vill att man bara ska göra en massa skit... Sen så har jag sagt upp mig på 3. Det va inget för mig.. Sen har jag fått lite extra tider på claras i stället. Ska bli rätt skönt att jobba där lite.. där vet man hur allt är vilka folk är och så.. Det ska bli skönt att jobba utan att tänka.. Men sen ska jag nog va ganska lat i sommar och inte jobba så mycket mer en tider jag får på claras.. Just nu känns det väldigt skönt faktiskt.. Det som känns mest tugnt e att jag inte kommer ha så mycket pengar och kuna ta sista minuten ner till Turkiet.. Men man vet aldrig va som händer.
Just nu ska jag bara njuta av tiden i Halmstad som jag just nu är i. Sitter i solen med datorn i knät..
Och bara längtar tillbaka till Turkiet.. Det värsta av allt e att jag inte kan släppa min turk ur huvudet... Jag vill så gärna träffa han och prata med han.. Men har inget nr eller mail.. Hur ska man lyckas hitta en i turkiet???? Någon som har ett förslag????
Och shit va jag har fått ont i sms tummen.. Har inte fått sms så mycket ner i turkiet men nu när jag kommit hem på mindre en ett dygn har jag skickat 60 sms HELT sjukt jag vet...

Usch det e något jag måste ta etur med att säga till alla mina vänner som jag har dragit på så länge... snart finns det inga mer bortförklaringar.. jag vet bara inte hur jag ska säga det...
Sen måste jag ta ett annat stort beslut som jag inte orkar just nu... Men som sagt jag ska bara njuta nu i Halmstad.. Och bättra på min bränna =)

See U

Vilken semster

Va ska jag börja?? Va ska jag sluta?
Det finns så mycket att säga. men ett ord skulle räcka. UNDERBART!!!
Flyget ner gick hur smidigt som helst. Bussen som skulle ta oss till hotellet tog 2 timmar men inga problem där heller.
När vi kom in i Alayna så va busschaffören helt crazy. Stannar mitt i en rondell med motorn på och allt och springer ut och fråga efter vägen.. ÅÅ HARREGUD!! När bussen började rulla igen så undrade vi om det va samma chafför... haha det va det som tur va.
Vi kom till hotellet som 2 yrbollar först. Första intrycket va jätte bra. Vi fick nycklarna och gick upp på rummet som va jätte fint. Packade upp och åt lite svensk mat på balkongen.
Första dagen så gick vi ner åt frukost gick på infomöte. Sen gjorde vi turkisk Hamam. Hur skönt som helst va det. Och va äkligt det va och se alla död hud.  Det va inget bra väder första dagen å det regnade till och med. Men va gjorde det vi hade 11 andra kanon dagar. Så vi passade på att kolla läget.
Hotellet va sjukt bra. Och personalen ska vi inte prata om.. Jag bara älskar dom. Dom sjukt trevlig, livliga, roliga gästvänliga. Jag saknar alla så sjukt mycket. 
Jag är nu mera en öl drickare.. Drack öl varje dag.. MMM va gott det va.. Minst en drink om dagen blev det nästan med. I poolbaren hos vår ur söta bartender Hamza.
Va ute en dag. Men eftersom det va så tidigt på säsongen va det inte så mycket folk ute. Eller typ bara turkar. Men hade roligt ändå... En från hotellet va med Mahmut där också min semster flört =)
Vi har bara ätiti sovit solat badat druckit och haft det helt underbart. Jag har varit lycklig varje dag. Skrattat hela tiden. JAG HAR MÅTT SÅ BRA!!
Jag vill bara ner igen NU!!! Jag saknar alla där nere så sjukt mycket.
Jag behövde verkligen den här resan. Även att det kändes hur tugnt som helst att lämna Turkiet.




1: Mustafa den ena bartendern
2: Jag innan ute kväll
3: Den extremt goda ölen som dracks en del av
4: Sjukt bra service. 3 Man på ett bord
5: Hamza våran extremt söta bartender vid pool baren
6: Jag å min Mahmut
7: En underbar kväll som aldrigs kommer glömma
8: Solnedgngen vid havet men min älskade Mea
9: Cem våran extremt roliga kille.
10 Några av personalen när det va Staff dance. ÅÅ SAKNAR

Tack Mea för den bästa resan ever. Har haft det så sjukt bra.......

Underbara Turkiet

30 grader varmt i luften 19 grader ý havet. Hur underbart kan det inte bli.
Tog första dopper ý havet i gar. Jatte skönt. Solen lysser pa en och man bara njuter av det.
Grymt trevlig hotell personal.
Redan traffat ur gullýga turkar.
Va sa jag det???
Ja du det fýnns urgullýga turkar har =)
Men har mýn egna lýlla utlannýng hemma...
Mýss HIM...

SEE U

SOL

Ar nu antligen i turkiet och njuter.
Hoppas alla ha det underbart dar hemma..

PUSS

Turkiet nästa

Nu är det bara några timmar kvar. Ska snart i väg och hämta Mea. Sen ska vi njuta i solen för det kommer vi ju inte göra i 2 veckor =)  Ska möta Vickan sen.. ÅÅÅ skit ungen... Ska bli grymt skoj att möta henne.... 
Sen hämtar vi upp mamma som ska köra oss till flygplatsen...
Pratade med Mikka i 3 timmar i natt ville aldrig lägga på.. Kommer ju inte höra hans röst på 2 veckor.. Jag kommer dö levande...


ha det nu kalas alla människor så syns vi om 2 veckor..


Puss

Äntligen

I morgon gåller det efter 170 dagars längtan ska vi äntligen åka till turiet i morgon. Allt är nu ner packat och jag fattar inte hur lite man får ha med sig =/ Hallå man är ju tjej som ska va borta i 2 veckor... Knapt att väskan går igen alltså plus att det är sjukt ycket övervikt tror jag OOPPPSSS. Men det är det värt.
Men fatta hur mycket jag kommer sakna Mikka helt sjukt... Hoppas vi hittar någt internet café. E så sjukt dyrt att ringa där nere.
Men fy va jag behöver denna resa.. Efter alla skit som har hänt här nere.
Jag hoppas allt har lagt sig tills jag kommer hem. Så jag slipper höra att hon har frågat en massa om mig och att han har slutat bett alla andra fråga om mig... Plus att polisutredningen har gått framåt.
Men det lämnar jag mig nu bakom mig... Dom ligger i sådan sjukt låg nivå.

Träffat Jennie nu.. Mys pys.... Tänk att inte få prata med henne på 2 veckor..

Nä dags att hoppa i säng..

See U

Underbara kväll

Fick ett samtal från Vicke i går.. Hur underbart som heslt.. äntligen är älsklingen hemma från australien. Ska bli så sjukt kul att träffa henne på onsdag innan vi åker..Få höra om allt hon varit med om.. AVIS!!!!

Va ska jag börja om gårdagen.. Jag vet verkligen inte. Han kom till mig vid 7 tiden.. Hittade perfekt hit. Jag kan vägleda =) Han hade med sig present till mig. Hur gulligt som helst. Det va inte nervöst eller pinsam stämning alls utan som vi hade känt varandra hela livet typ. Vi gick och köpte mat och hyrde film. Låg i soffan käkade å kollade på film och mös. Efter filmen låg vi och pratade hur länge sm helst.
I morse gick vi en sväng in till stan och käkade frukost på Johans. Sen gick vi hem till mig och hämtade hans bil. Så körde han mig till jobbet. Alltså dom timmarna vi träffades va helt underbara. Jag va så lycklig. kommer leva på detta så länge.. Varför ska man åka bort nu när man har träffat HAN? Tänk om allt skiter sig bara för det.

Ska träffa Jennie en sväng efter jobbet i morgon.. Kommer ju sakna henne sjukt mycket med.. å va jag älskar hennes gulliga sms hela tiden...

allt inhandlat

åå va jag älskar HALMSTAD!! de e verkligen mitt andra hem..Och underbart nu när vi har internet här nere nu med. Har varit en sväng i stan och inhandlat det sista till turkiet nu.. Men har ju det viktigaste kvar packningen.. har knappt börjat.. men får försöka hinna ta tag i det på måndag efter jobbet för i morgon kommer han äntligen ner till Jkpg.. Å det ska bli så mysigt... Nu ska inget stoppa oss.

Pratat med lite gamla ikea kollegor. Dom tjatar på mig att vi ska dra ihop en fest snart,... Det e kul att dom fortfarande vill umgås med mig... Så efter turkiet blir det PARTY.

Nä ut och mysa i solen lite nu... För här i halmstad e det sol...

See U

Lund

Ja så har man varit i Lund å firat valborg.
Hade sådan migrän hela vägen ner. Så jag trodde att jag skulle dö. Hög musik och vänner som blev full i bilen va ingen hit. Men jag vet att jag är en KUNG på att köra bil. Skiter i va folk säger..
Den första ölen öppnades kl 8 på morgonen.. Helt galet. Va i stadsparken. Där typ alla stundenter samlades och det va en stor folk fest.. Hur mycket folk som helst hur kul som helst. Jag va nykter men hade grymt skoj ändå. Har nästan roligare nykter faktiskt. Nä hel mysig dag. Sedan skulle alla studenter utan jag Nikki å Danne som jobbar på champangegaloppen. Men vi åkte hem och mös i solen. Sen kom dom hem efter ett tag stupfulla. Men gullungar. Sen va det dags att göra iordning oss och börja festa igen...
Jag sen va natten lång. Men har underbara vänner som säger så sjukt roliga komentarer hela tiden. Kan man ha tråkigt med dom?? Högar av männsikor blev det hela tiden. En grej som va vår grej =) och SNYGGT va ordet plus hvblå är dom bästa...

Hem å jobba en dag sen va det dags att åka till halmstad. kom ner på rekord tid.. Råkade visst ha en hög hastighet. Men skönt att komma ner.. Som vanligt va det fint väder i halmstad och grillat va färdigt när man kom ner. Skönt att va här nere.. Sen kommer man hem på söndag å då är det bara 2 dagar kvar tills man åker underbart.

Nu har jag inte sätt Mikka på 2 veckor å jag saknar han så sjukt mycket. Smsinboxen är snart överfull. Han ska nog komma till mig på söndag ÄNTLIGEN!!! Jag har ju varit lite taskig mot han när jag valt mina vänner före han. Men det är sådan jag är. Vänner före kille.. Men nu måste vi ses innan jag blir galen. Han är så UNDERBAR..

Ska mysa lite nu..

SEE U

RSS 2.0